Digitaal kansen zien + kansen grijpen tijdens Het Grootste Werkfestival op 29 oktober

De vierde editie van Het Grootste Werkfestival op donderdagmiddag 29 oktober staat in het teken van Kansen zien + kansen grijpen. Welke kansen zijn er voor ondernemers met data, hoe ga je als ondernemer om met cybercriminaliteit en is de energietransitie wel interessant voor jou? En hoe pak je die kansen dan? Ondernemers en experts vertellen samen waar kansen zijn en hoe jij ze voor jouw bedrijf kan grijpen.

Vanuit theater De Kampanje te Den Helder is Het Grootste Werkfestival volledig digitaal te volgen via laptop/pc én met een app. Volg het plenaire gedeelte vanaf het hoofdpodium, kies één van de zes kennissessies en draai mee in de Netwerkcarrousel! Het Grootste Werkfestival is van 13.30 – 17.00 uur. Dus grijp je kans en meld aan via www.hetgrootstewerkfestival.nl! Deelname is gratis.

Digitaal programma
Het Grootste Werkfestival start om 13.30 uur met een warm welkom door Pieter Kos, Elly Konijn en Ben Tap, waarna UWV Adviseur Erik Stam de belangrijkste onderwerpen uit het jaarlijkse rapport Regio in Beeld deelt. Paul Iske vertelt over Briljante Mislukkingen. Daarna volgen zes kennissessie over diverse onderwerpen, waaronder de energietransitie met wethouder Kees Visser, programmamanager energietransitie Odile Rasch, DHSS-ondernemer Wim Schouwenaar en zijn collega Tom Gravemaker. Ondernemers Amy van der Ham en Laurens Overtoom informeren samen met Open Hiring-ambassadeur Ljalja Andronova over de kansen rondom een leven lang ontwikkelen. Op www.hetgrootstewerkfestival.nl is het hele aanbod toegelicht.

Na de kennissessies kunnen alle deelnemers meedoen aan de Netwerkcarrousel: het ultieme digitale netwerken, waarbij deelnemers gekoppeld worden aan andere aanwezigen om zo een-op-een kennis te maken. Via de app kunnen deelnemers ook connecties maken met anderen en contact opnemen met de diverse partnerorganisaties van Het Grootste Werkfestival.

Regio in Beeld
In het eerste deel van Het Grootste Werkfestival presenteert Erik Stam, UWV Adviseur arbeidsmarktinformatie, de belangrijkste regionale onderwerpen vanuit het jaarlijkse rapport Regio in Beeld van UWV, dat 29 oktober verschijnt. Dit rapport schetst de actuele arbeidsmarktontwikkelingen, oplossingen en uitdagingen. In deze editie staat de impact van corona op de arbeidsmarkt centraal.

Over Het Grootste Werkfestival
Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) en haar partners. Het programma van Het Grootste Werkfestival 2020 is ontwikkeld samen met onder meer de Helderse Ondernemers Vereniging en het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN).

Vergelijkbare berichten