35 WerkgeversServicepunten helpen werkgevers anno nu vooruit

Om de dienstverlening van de WerkgeversServicepunten bij werkgevers extra onder de aandacht te brengen, start een landelijke campagne ‘werkgevers anno nu’; Werkgevers anno nu zien kansen, ook in crisistijd. WerkgeversServicepunten helpen met het vinden en verbinden van personeel. Met ondersteunende subsidies en regelingen. De campagne ‘Werkgevers anno nu’ maakt ieder WerkgeversServicepunt (WSP) nog beter herkenbaar, vindbaar en bereikbaar voor werkgevers.

Net als in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord worden in alle 35 arbeidsmarktregio’s servicepunten aangeboden. Elk WerkgeversServicepunt (WSP) heeft een groot netwerk en bestand aan personeel en kan helpen bij aanvragen van subsidies en coronamaatregelen. De campagne is bedoeld om werkgevers zo snel mogelijk van personeelsvraag naar antwoord te leiden.

Morgen start vandaag

De werkvloer van morgen vraagt werkgevers anno nu. Het thema waarmee werkgevers geïnspireerd worden om voor slimme personeelsoplossingen te kiezen. Wie werft via WSP werkt aan een divers en inclusief personeelsbestand. Met jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en/of vluchtelingen. Allemaal gedreven mensen die het liefst vandaag nog aan de slag willen.

Zien is geloven

Via de campagnesite werkgeversanno.nu, een campagne video en online marketing wordt op regionaal niveau campagne gevoerd. Werkgevers laten zich vaak inspireren door andere werkgevers. Het delen van succesverhalen van ondernemers die hun voorgingen zijn daarom ook onderdeel van de campagne. Deze worden gedeeld via de social mediakanalen van de WerkgeversServicepunten.

Samen positief werken aan de toekomst

Hoe meer werkgevers op de hoogte zijn van de kosteloze dienstverlening van de WerkgeversServicepunten, hoe meer mensen weer aan de slag kunnen. Misschien wel met een leerwerktraject, jobcoach, loonkostensubsidie of andere regeling. Zo biedt werkgeversanno.nu kansen en gaan we allemaal vooruit.

De campagne website van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is te vinden via: https://noord-holland-noord.werkgeversanno.nu/

Vergelijkbare berichten