Aanmelding bezoekers geopend voor Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022

Vanwege het versoepelen van de corona maatregelen, is besloten om de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen, van 21 t/m 26 maart 2022, definitief door te laten gaan.  Deze open bedrijvenweek biedt de kans om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. 

Aanmelden bezoekers

Inmiddels doen er al ruim 90 bedrijven mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022. Bezoekers kunnen zich nu via de website aanmelden bij een of meer van deze bedrijven. Werkzoekend? Of gewoon interesse in een bedrijf in de regio? Meld u dan snel aan. Bedrijven kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje laten nemen in de keuken van vele ondernemingen in Noord-Holland Noord. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk.

Aanmelden bezoekers

Bedrijven

Het is nog steeds mogelijk voor bedrijven om aan te melden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022. Dit is mogelijk tot uiterlijk 20 maart. Het is voor bedrijven de uitgelezen kans om medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. Bedrijven bepalen zelf wat er op deze dag(en) wordt laten zien, aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn.

Aanmelden bedrijven

Vergelijkbare berichten