skip to Main Content

Bent u er dit jaar ook (weer) bij? De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bieden u dé kans om met trots uw bedrijf open te stellen voor inwoners van Noord-Holland Noord van 21 t/m 26 maart 2022.

Dan ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Na drie succesvolle edities in West-Friesland openen ook bedrijven in de regio Alkmaar en de Kop van Noord-Holland hun deuren.

Aan de editie van 2019 in West-Friesland deden ruim 80 bedrijven mee, gezamenlijk ontvingen zij meer dan 1.800 bezoekers! Dus bent u trots op uw bedrijf en wilt u laten zien wat u doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, ook uw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in oktober!

Tijdens de KBBBD kunnen inwoners kennismaken met bedrijven bij hen in de buurt. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. En ondernemers kunnen ook familie, vrienden of buren vol trots hun bedrijf laten zien.

Lees verder in deze nieuwsbrief

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.kbbbd.nl

Toolkit

Op de toolkit pagina vindt u postermateriaal, social media posts, banners en flyers die u kunt gebruiken om bekendheid te geven aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

Back To Top