skip to Main Content

Horizon Zorgcentrum is sinds 22 maart 2022 Proud Partner van MVO Noord-Holland Noord en mocht daarvoor een schildje in ontvangst nemen.  Horizon Zorgcentrum is blij met de medewerkers die zij via het WSP-NHN in dienst mochten nemen.  Met de samenwerking wil het Horizon uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid. 

Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk, dichtbij het historische Rijk der 1000 eilanden en de Broekerveiling. Op 5 minuten lopen bevindt zich een levendig winkelcentrum.

Zij bieden een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, dagbesteding, hulp in de huishouding, kleinschalig wonen voor mensen met dementie en kortdurende opnames. Horizon streeft ernaar om hun bewoners, door het aanbieden van persoonsgerichte zorg, daar te ondersteunen waar dat gewenst is en in staat te stellen zo lang mogelijk hun leven zelfstandig in te richten.

De medewerkers van Horizon bieden zorg en ondersteuning met liefde voor de medemens. De christelijke identiteit van Horizon geeft inspiratie in het dagelijks werk. Ze bieden medewerkers een werkomgeving waarin zij zich kunnen blijven ontwikkelen door het volgen van onder andere workshops, opleidingen en cursussen.

Mensen met en zonder diploma zijn bij welkom. Er zijn vacatures voor werknemers en vrijwilligers op verschillende vlakken. Samen wordt er gekeken naar werkzaamheden die passend zijn en waar mogelijkheden zijn om bij Horizon te komen werken.

Back To Top