skip to Main Content
Informatie Coronavirus

De economische en maatschappelijke gevolgen van het Coronavirus zijn voor iedereen voelbaar, ook voor werkgevers. Hieronder vindt u een overzicht van links naar actuele informatie die voor u als ondernemer relevant is.

Noodpakket voor banen en economie

Om burgers tegemoet te komen in de gevolgen van het Coronavirus ontwikkelde de overheid een pakket aan steunmaatregelen. Bekijk de maatregelen op de site van de Rijksoverheid.
Noodpakket voor banen en economie

Actuele informatie Coronaloket KvK

Kijk op de website van de Kamer van Koophandel voor informatie over de regelingen en veelgestelde ondernemersvragen.

NOW-regeling klaar, loketten open

De voorwaarden van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) zijn bekend. Het NOW-loket is open voor werkgevers, hier kunt u een aanvraag doen. De regeling wordt uitgevoerd door het UWV. Bekijk op de site van UWV de informatie over de regeling: Noodfonds overbrugging Werkgelegenheid

Aanvraag Werktijdverkorting al ingediend

Het Noodfonds vervangt de regeling Werktijdverkorting, die is gestopt. Op de site van UWV vindt u hier meer informatie over. Heeft u al een aanvraag Werktijdverkorting ingediend? Kijk dan op de site van de Rijksoverheid hoe de afhandeling verloopt. Vraag en antwoord aanvraag Werktijdverkorting.

Veelgestelde vragen UWV

Kijk op de site van het UWV bij Veelgestelde vragen over het Coronavirus .

Tijdelijke inkomensvoorziening ZZP’ers

Bent u ZZP’er en wilt u meer informatie over de overbruggingsregeling en de uitvoering hiervan, deze informatie kunt u vinden op de website van uw woongemeente.

Contact

Als WerkgeversServicepunt willen wij u in deze lastige periode zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen neem dan vooral contact met ons op via contact@wsp-nhn.nl

Back To Top