Skip to content

        
Professioneel, ondernemend, verbindend en open. Dat zijn de kernwaarden van WerkSaam.  Past dit bij jou? En vind jij het leuk om de juiste vacatures te zoeken voor onze cliënten?

Dan nodigen wij je uit om te reageren op de functie van Werkgeversadviseur
Als werkgeversadviseur ben je binnen het WerkgeversServicepunt de meest vooruitgeschoven post richting werkgevers, waarvoor we een excellente publieke dienstverlener willen zijn. Een betrouwbare, strategische partner, die werkgevend Nederland met raad en daad bijstaat bij arbeidsmarktvraagstukken.

We verdiepen ons in de leefwereld van de werkgever en anticiperen daarop met onze dienstverlening. We kennen de werkgever, sluiten aan bij zijn behoefte, en signaleren kansen om vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen. Met een duidelijk aanbod aan producten en diensten kun je dé strategische partner zijn op de arbeidsmarkt. Je biedt dit ‘responsief’ aan. Dit betekent dat je goed luistert naar wat een werkgever wil, meedenkt, een sparringpartner en klankbord voor hem bent. Zoek de vraag achter de vraag en speel hierop in met passende dienstverlening. Je sluit aan bij wat de werkgever bezighoudt. De aanleiding kan een vacature zijn, maar kan ook op een ander vlak liggen. Zoekt hij arbeidsmarktinformatie over wat er in zijn sector gaande is? Wil hij weten hoe hij een ontslag- of werkvergunning moet aanvragen? Heeft hij zelf een kandidaat gevonden en wil hij weten of hij een tegemoetkoming kan krijgen? Je geeft de juiste informatie en waar je kunt, regel je alles tot in de puntjes.

Door steeds te helpen bij -vaak praktische- vragen, is de kans groot dat de werkgever ook met je in gesprek wil om te kijken hoe hij duurzaam plekken kan creëren voor mensen die zelf moeilijk aan de slag kunnen komen.

Heb jij daarnaast:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in het werkveld van arbeidsbemiddeling en bij voorkeur een groot zakelijk netwerk
 • Ervaring in het voeren van acquisitiegesprekken met de werkgevers;
 • Kennis van de regionale arbeidsmarkt, mobiliteit en re-integratie;

En ben jij:

 • Communicatief vaardig en sterk in het opbouwen van netwerk;
 • 36 uur per week beschikbaar;
 • Doel- en resultaatgericht;
 • Flexibel: geen dag is hetzelfde en je schakelt constant tussen werkgever, werkzoekenden en collega’s
 • In het bezit van rijbewijs B.

Dan zou jij de kandidaat kunnen zijn die wij zoeken!

Wat krijg je van ons?

 • Salaris op basis van de SGO schaal 9 (€2756 – €4048 bruto per maand) op basis van 36 uur;
 • 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget waarover je vrij kunt beschikken;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Plaats- en tijdonafhankelijk werken;
 • Veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Contract voor een jaar

Waar ga je werken?
Als werkgeversadviseur ben je binnen het WerkgeversServicepunt de meest vooruitgeschoven post richting werkgevers, voor wie we een excellente publieke dienstverlener willen zijn. Binnen het WerkgeversServicepunt werk je intensief samen, zowel met WerkSaam-collega’s als met accountmanagers van UWV en gemeenten. Je krijgt vakinhoudelijke coaching van een senior adviseur werkgeversdiensten en legt verantwoording af aan de manager van het WerkgeversServicepunt.

Interesse?
Voor meer informatie neem je contact op met Chris Ekkerman (06 23 60 00 24). Mail je motivatie en cv naar amber.meijerink@werksaamwf.nl voor 20 februari 2022.

Nog even dit:
WerkSaam hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen wij je ook om een geldige VOG te overhandigen. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top