Banenfestival Transport & Logistiek 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober, tussen 10.00 uur en 14.00 uur, organiseert Logmotion in samenwerking met het WSP-NHN, RPAnhn en diverse werkgevers het Banenfestival Transport en Logistiek. Het event zal plaatsvinden bij het AFAS Stadion in Alkmaar.

Binnen transport en logistiek is er een tekort aan personeel. De verwachting is dat dit de komende jaren nog verder zal toenemen. Daarom willen wij alle geïnteresseerden uit Noord-Holland Noord op deze dag enthousiasmeren en inspireren voor de branche transport en logistiek. Op deze dag kunnen werkgevers voertuigen laten zien aan de bezoekers, informatie en vacatures delen. Bezoekers en scholieren kunnen een ritje maken op de vorkheftruck, plaats nemen in een van de voertuigen of in gesprek gaan met een werkgever of opleider. Er zijn workshops te bezoeken met diverse thema’s zoals solliciteren.

Belangrijke informatie
De kosten voor deelname staan aangegeven in het aanmeldformulier (zie onderstaande aanmeldlink). Werkgevers kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden. De plek kan zelf worden aangekleed met een statafel, banners en verdere informatie. Werkgevers kunnen ook hun opstaande vacatures meenemen. Vragen mailen naar: logmotion@horizoncollege.nl.

Rij mee met deze kans!

Aanmelden werkgevers

Vergelijkbare berichten