Certificaten voor deelnemers horeca-traject

Donderdag 20 september zijn, tijdens een georganiseerde lunch op het Horizon College in Heerhugowaard, de kandidaten vanuit het horeca-traject in het zonnetje gezet. Na het succesvol afronden van dit traject kregen ze uit handen van het WSP en het Horizon college het welverdiende certificaat in handen.

Op 14 maart is er een klas gestart met gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die, aan de hand van een praktijkgericht opleidingstraject, zijn klaar gestoomd voor een baan in de Horeca. Dit traject is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het WerkgeverServicepunt en het Horizon college Heerhugowaard. Ervaring in de horeca was hierin niet nodig en ook de taal geen directe belemmering. Een goede fysieke gesteldheid en de juiste motivatie waren alle ingrediënten om te starten aan dit traject. De kandidaten zijn door middel van praktijklessen, en aansluitend een stage bij de werkgever, uiteindelijk klaar gestoomd voor een baan binnen de horeca.

Succesvolle samenwerking

Een prachtige en succesvolle samenwerking waarbij vooral is gekeken naar de behoeftes van de werkgever(s) en de vertaling hiervan in een praktijkgericht en vooral haalbaar opleidingstraject.

NHN Werkt Door

Om niet alleen kandidaten vanuit een uitkeringssituatie deel te kunnen laten nemen aan dit opleidingstraject, hebben bovengenoemde partners bovendien de handen ineen geslagen met NHN Werkt Door. Dankzij deze samenwerking heeft ook één kandidaat kunnen (om)scholen naar de horeca die anders tussen wal en schip geraakt zou zijn.

Vergelijkbare berichten