De beste wensen voor 2022!

Het einde van het jaar 2021 is in zicht. Wederom een enerverend jaar op de arbeidsmarkt. Het jaar waarin veel werkloosheid werd verwacht, maar waarin het tegenovergestelde gebeurde. Voor het eerst sinds de meting van 2003 zijn er meer vacatures dan werkzoekenden. Werkgevers kwamen mede hierdoor voor grote uitdagingen te staan. Vanuit het WSP hebben we u met onze dienstverlening goed kunnen ondersteunen bij deze uitdagingen. Terugkijkend zijn we trots op hetgeen we hebben bereikt.  Kijk hier voor een overzicht van de resultaten.

Ontwikkelingen

In 2021 zijn we ook gestart met de nieuwe koers van het WSP-NHN: Vanuit een regionaal WerkgeversServicepunt werken we met 35 adviseurs verdeeld over 4 brancheteams. Hiermee kunnen we u in 2022 nog beter van dienst zijn. We zijn voorbereid op alle nieuwe ontwikkelingen en spelen met onze dienstverlening in op de uitdagingen van deze arbeidsmarkt. We zetten nog meer in op: omscholingstrajecten naar kansrijke sectoren, activiteiten voor duurzame inzetbaarheid, advies bij mobiliteitsvraagstukken om zoveel mogelijk mensen van werk naar werk te begeleiden. Maar ook willen we het arbeidspotentieel nog beter benutten door het inzetten van nieuwe wervingsinstrumenten als Open Hiring.

Wij zijn er voor u

In het nieuwe jaar bieden we u graag onze dienstverlening aan. Samen met u en alle werkgevers dragen we ook dan weer bij aan een sociale, inclusieve en diverse arbeidsmarkt. Een mooi en vooral gezond jaar toegewenst!

PS. En opent u ook uw deuren met uw bedrijf tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen van 21 t/m 26 maart

Vergelijkbare berichten