Evenementen

Werkgeversevents in Noord-Holland Noord

Wij als WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord organiseren regelmatig evenementen en bijeenkomsten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan banenmarkten waar je als werkgever kunt kennismaken met mogelijke nieuwe werknemers. Ook organiseren we regelmatig werkgeversevents waarbij het gaat om het opdoen van kennis, inspireren en netwerken. 

Harrie Helpt-training 

Als je iemand met een arbeidsbeperking in dienst hebt, heeft diegene veel baat bij een collega die steun kan bieden. Een ‘Harrie’ is zo’n collega. De term staat voor ‘hulpvaardig, alert, rustig, realistisch, instruerend, eerlijk’. WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord biedt regelmatig gratis trainingen om een ‘Harrie’ te worden. 

Meet & Greet 

Maak kennis met werkzoekenden die graag aan de slag willen. Zo organiseren we regelmatig ‘omgekeerd solliciteren’: we draaien de rollen om, zodat jij als werkgever bij werkzoekenden gaat solliciteren. Klik hier voor de actuele agenda.

Evenementen­overzicht

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord organiseert geregeld interessante evenementen voor werkgevers. Hier kun je kennismaken met werkzoekenden of je verdiepen in de diensten die we aanbieden. Op deze pagina vind je ook evenementen georganiseerd door samenwerkingspartners waarbij wij aanwezig zijn of actief deelnemen. Hieronder vind je alle aankomende evenementen, bijeenkomsten en trainingen. 

Plan een eerste kennismaking met jouw brancheadviseur 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen. Of je nu wilt weten welke opties er zijn voor het invullen van je vacature, of meer wilt weten over onze diensten, ons team staat met plezier klaar om je vragen te beantwoorden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.