Mis het niet: het Werk- en Ontwikkelevent komt eraan! 

Op het Werk- en ontwikkelevent ontmoeten werkgevers en opleiders talenten uit hun regio. Deze bijzondere Meet & Greet zal eind juni op drie plaatsen in Noord-Holland Noord plaatsvinden: Den Helder, Alkmaar en Hoorn.  

Er is voor zowel werkzoekenden als werkgevers en opleiders veel te doen op het Werk- en ontwikkelevent. Of je nu op zoek bent naar enthousiaste nieuwe werknemers of studenten, of juist naar een nieuwe baan die helemaal bij je past: dit is een event dat je niet mag missen. 

Direct in contact 

Werkgevers en opleiders kunnen op het Werk- en ontwikkelevent direct in contact komen met (on)ontdekte talenten uit de regio Noord-Holland Noord. Zo is er een banenmarkt, waar werkgevers zich aan de aanwezige werkzoekenden kunnen presenteren en laten zien hoe leuk het is om bij hen te werken. Acht opleiders geven daarnaast pitches over de mogelijkheden bij hun opleidingen. 

Gratis loopbaanadvies 

Werkzoekenden kunnen niet alleen in contact komen met bedrijven en opleidingen, maar kunnen gebruik maken van gratis loopbaanadvies. Adviseurs van het WSP zijn aanwezig om in gesprekken van 10 minuten gratis en vrijblijvend advies te geven. Denk aan een cv- of motivatiebriefcheck, of een adviesgesprek over je loopbaan.  

Ook is het mogelijk meteen te solliciteren bij de werkgevers die op de banenmarkt aanwezig zijn. Op die manier worden snel waardevolle connecties gelegd.  

Aanmelden? Er zijn nog plekken! 

Wil je je aanmelden als werkgever of opleider? Er zijn nog een paar plekken over. We komen graag in contact en kijken eventueel ook graag naar de mogelijkheden om bij aankomende evenementen aanwezig te zijn. Neem contact op via het contactformulier.

Ben je op zoek naar een baan of opleiding die echt bij je past? Je bent van harte welkom op het Werk- en ontwikkelevent bij jou in de buurt! Meld je aan via de button hieronder. 

Vergelijkbare berichten