Ga naar hoofdinhoud

Op deze pagina van de Rijksoverheid vindt u informatie over financiële regelingen.

Overzicht steun- en herstelpakket

Ondernemers, werkenden en bedrijven blijven te maken hebben met coronamaatregelen. Daarom is vorig jaar het steunpakket voor het gehele eerste kwartaal van 2022 verlengd. Op deze pagina staat het overzicht van lopende financiële regelingen en regelingen die inmiddels zijn gesloten.

Actuele informatie Coronaloket KvK

Kijk op de website van de Kamer van Koophandel voor informatie over de regelingen en veelgestelde ondernemersvragen.

Aanvragen van de NOW

Alle informatie over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) vindt u op de site van UWV: Noodfonds overbrugging Werkgelegenheid

Tegemoetkoming NOW aanvragen

Achtste aanvraagperiode NOW

Tegemoetkoming voor de periode: januari, februari en maart 2022
Aanvragen voorschot: 14 februari tot en met 13 april 2022
Aanvragen definitieve berekening: 3 oktober 2022 tot en met 2 juni 2023

De overheid vindt het belangrijk dat alleen werkgevers die de tegemoetkoming echt nodig hebben van de regeling gebruikmaken. Daarom vragen wij u om alleen een aanvraag te doen als u door buitengewone omstandigheden, zoals de coronacrisis, in financiële problemen komt.

 Lees hier meer 

Veelgestelde vragen UWV

Kijk op de site van het UWV bij Veelgestelde vragen over het Coronavirus met informatie voor werkgevers.

Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL)

Heeft u omzetverlies door de coronamaatregelen? En moeite om de vaste lasten van uw mkb-onderneming te betalen? Dan kunt u via de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) subsidie aanvragen. U vraagt de TVL telkens aan voor een periode van 3 maanden. Kijk voor meer informatie over de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) op de websites van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Rijksoverheid.

Toolbox Corona en Banenafspraak

Om werkgevers te ondersteunen met informatie over relevante wet- en regelgeving en over manieren van omgang en begeleiding, op de werkvloer en daarbuiten, heeft ‘Op naar de 100.000 banen’ deze toolbox ‘Corona en Banenafspraak’ opgezet.

Contact

Als WerkgeversServicepunt willen wij u in deze lastige periode zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen neem dan vooral contact met ons op via contact@wsp-nhn.nl

Back To Top