Online Meet en Greet, pak uw kans!

Dinsdag 30 november en donderdag 2 december

Het WSP-NHN organiseert op 30 november en 2 december een online Meet & Greet. Op dit moment staan werkgevers te springen om personeel en zijn er werkzoekenden die graag aan de slag willen. Deze online Meet & Greet brengt werkgevers en werkzoekenden persoonlijk met elkaar in contact. Dit kan zorgen voor mooie resultaten.

Bedrijfspresentaties en Workshops

Dinsdag 30 november zijn er bedrijfspresentaties en workshops. Werkgevers uit verschillende branches geven een kijkje in de keuken door middel van een online bedrijfspresentatie. Ook zijn er die dag informatiesessies over omscholen, leerwerktrajecten en werken in het buitenland. Daarnaast worden er diverse interessante workshops gegeven over onder andere solliciteren, omdenken en het gebruik van LinkedIn.

Speeddates met werkgevers

Donderdag 2 december vinden de speeddates plaats. Werkzoekenden kunnen op een informele manier in gesprek met werkgevers, (netwerk)organisaties of arbeidsmarkt-specialisten over vacatures, omscholing, werkkansen voor in de toekomst of een leerwerktraject. De speeddates zijn anoniem, de werkgever weet vooraf niet met wie hij in gesprek gaat. Zo ontstaat er een open gesprek wat voor verrassende resultaten kan zorgen.

Aanmelden en informatie

Meer informatie en het programma vindt u op www.meetandgreetnhn.nl. Werkgevers kunnen zich aanmelden vanaf 21 oktober tot 4 november. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden van 9 november tot 24 november.

Vergelijkbare berichten