Ondersteuning voor werkgevers

Lukt het je niet om geschikte kandidaten te vinden voor je openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op, want wij zijn er om jou te helpen! Met specifieke branchekennis en toegang tot een pool aan ongekend talent, zoeken wij graag naar nieuwe medewerkers.

We bieden je kosteloze werving en selectie van passende en gemotiveerde kandidaten aan. Ook kunnen we je waar mogelijk helpen bij opleiding en ondersteuning.

Diensten

Kosteloze werving en selectie

We gaan met je in gesprek over jouw personeelswensen. Op basis daarvan ontvang je van ons een passend advies voor het vinden van nieuwe medewerkers, waarbij we bijvoorbeeld putten uit het doelgroepregister. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt zorgen wij dat je in gesprek kunt één kandidaat of kunt speeddaten met meerdere geïnteresseerde werkzoekenden. 

Begeleiding na plaatsing

Misschien heb je al duidelijk een match met een kandidaat, maar heb je nog wat hulp nodig voor een goede start. Dan kun je in sommige gevallen een jobcoach inschakelen. Naast begeleiding van je nieuwe medewerker op de werkvloer, is de jobcoach er ook om jou als werkgever te ondersteunen.

Advies over subsidies en regelingen

Heb je een potentiële werknemer op het oog of overweeg je iemand aan te nemen? Er kunnen subsidies of regelingen beschikbaar zijn afhankelijk van je situatie. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen!

Gespecialiseerd in verschillende branches

In Noord-Holland Noord zijn een aantal kansrijke sectoren: hierin staan structureel de meeste vacatures open. Om jou als werkgever in je branche te helpen bij het vinden van nieuwe werknemers, hebben we speciale teams opgezet.

De vier brancheteams van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord zijn: 

  • Bouw, Techniek en Energie 
  • Horeca, Detailhandel, IT en Zakelijke Dienstverlening 
  • Zorg, Welzijn, Overheid, Onderwijs en Schoonmaak 
  • Transport, Logistiek, Groothandel, Beveiliging en Agrarisch 

We geloven in de kracht van een divers personeelsbestand, maar de arbeidsmarkt is complex. Daarom helpen we jou bij personele vraagstukken. Zo verkleinen we de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in regio Noord-Holland Noord. We initiëren gesprekken tussen onderwijs, werkgevers en overheden aan de hand van de volgende thema’s:

  • Duurzame inzetbaarheid 
  • Verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt 
  • Beweging van arbeidspotentieel naar kansrijke sectoren 
  • Inclusief ondernemerschap 
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 

Zo bevorderen we de duurzame uitstroom in kansrijke sectoren, door middel van matching, job hunting en het arrangeren van zij-instroomtrajecten.

Kennismaken met jouw persoonlijke brancheadviseur? Neem dan vandaag nog contact op.