skip to Main Content

Smaakmakers en Proud Partners

Speciaal voor ondernemers die willen ondernemen met hun hart is er het MVO Noord-Holland Noord. Een gezamenlijke aanpak om werkzoekenden aan een baan te helpen in Noord-Holland Noord. MVO is hét sociale platform om ondernemers met elkaar in contact te brengen. Dit platform is er voor en door het bedrijfsleven. Zij delen kennis en ervaring en kunnen hierdoor laten zien dat ze ondernemen met hun hart.

Voor en met onze MVO partners organiseren we netwerkbijeenkomsten en informele ontbijtsessies. Samen zorgen we voor een werkzaam Noord-Holland Noord

Smaakmaker

Als ondernemer kunt u het verschil maken door mensen kansen te bieden. Bedrijven die dit willen en dit vooral ook doen, noemen wij Smaakmakers. Door het ondertekenen van de Intentieverklaring wordt u Smaakmaker en verbindt u zich aan de opdracht kansen te bieden aan werkzoekenden in de regio. Samen met een MVO expert worden de mogelijkheden binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Waarbij voor iedere situatie een passende oplossing is. Deze oplossingen worden door ons omgezet in concrete acties.

Proud Partner

Deze partners zijn betrokken ondernemers die al kansen bieden. Dit zijn de ambassadeurs die graag aanwezige kennis en ervaringen willen delen met het bedrijfsleven. Lukt het u om samen met het WerkgeversServicepunt ervoor te zorgen dat minimaal 5% van uw totale personeelsbestand bestaat uit werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt? Of neemt u 5% aan diensten en leveringen af van personeel uit deze doelgroep? Dan wordt u Proud Partner. U krijgt het MVO keurmerk. Tijdens een feestelijke uitreiking krijgt u een keurmerkschild uitgereikt waarmee u aan uw omgeving laat zien dat u onderneemt met uw hart!

MVO en Proud Partners uit Westfriesland (klik hier)

MVO en Proud Partners uit Alkmaar

Espeq-Mail-Logo-2018
logo-ViVa-Zorggroep
logostoer_final
parnassia-nieuw
partner-in-werk
deZClogo-RGB
JR_L_CIRKEL_RGB

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken ›
Back To Top