Skip to content

De mogelijkheden

Neemt u een medewerker in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan bent u bezig met sociaal ondernemen. Sociaal ondernemen is goed voor u én voor de maatschappij.

Daarom kunt u als sociaal ondernemer rekenen op ondersteuning en aantrekkelijke subsidies en regelingen. Sociaal ondernemen betaalt zich ook uit in een goede sfeer op de werkvloer en een goed imago van uw organisatie. Maar bovenal lost u er uw personeelsbehoefte mee op!

Wilt u sociaal ondernemen? Dan zijn wij u graag van dienst met advies en (kosteloze) werving en selectie.

De Participatiewet vraagt van bedrijven om meer mensen met een arbeidsbeperking aan te nemen. Daar staan financiële voordelen tegenover. U kunt daarvan profiteren. Heeft u zelf een kandidaat op het oog? Met de subsidiecalculator berekent u in een handomdraai voor welke (financiële) mogelijkheden u in aanmerking komt.

“Alle bedrijfskundige en financiële voordelen ten spijt, waar u écht energie van krijgt als sociaal ondernemer is het ontmoeten van bijzondere mensen en voldoening krijgen van uw extra bijdrage aan de maatschappij. U krijgt daar vaak trouwe medewerkers voor terug en soms ook nog een financiële tegemoetkoming.”

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken ›
Back To Top