Thema event; Diversiteit en Inclusiviteit

Uitnodiging thema event Diversiteit en Inclusiviteit

  • Datum: Maandag 25 september 2023
  • Locatie: Horizon College Alkmaar
  • Inloop: 18:30 uur
  • Start programma: 19:00 uur
  • Einde: 23:00 uur
  • Gratis toegang

Klik voor aanmelden op deze link

Op maandagavond 25 september wordt een thema evenement georganiseerd over Diversiteit & Inclusie, georganiseerd door NH Zaken als onderdeel van de NHN Business Awards. Als WerkgeversServicepunt zijn wij verbonden als partner aan dit evenement. Deze avond verzorgen wij een kennissessie over de Bedrijfsadvies Inclusieve Analyse: Bedrijfsadvies Inclusieve Arbeidsorganisatie (BIA) is een advies op maat aan u als werkgever, waarin duurzame oplossingen voor knelpunten met betrekking tot de bezetting en inzetbaarheid van personeel zijn opgenomen. Uw personele vraagstuk staat daarbij centraal.

Gelijke kansen

Bij steeds meer organisaties is het een belangrijk thema: Diversiteit & Inclusie. Niet alleen omdat iedereen gelijke kansen verdient, maar ook omdat medewerkers zich gelukkiger en meer betrokken voelen als ze gelijkwaardig worden behandeld. Ondernemers maken tijdens dit event kennis met de top 10 bedrijven uit NHN, in het thema Diversiteit & Inclusie. Deze bedrijven delen hun ervaringen met de ondernemers over het thema. Welke valkuilen zijn zij tegengekomen? Welke positieve ervaringen hebben zij? Wat zouden zij ondernemers aanraden om zeker in hun bedrijf te doen om diversiteit & inclusie optimaal te integreren? Zo ontvang je als ondernemer onmisbare informatie om jouw bedrijf ook aantrekkelijker te maken voor nieuwe en bestaande werknemers. Naast de korte presentaties is er een beursvloer, waar je als bezoeker heel breed ondernemers, bedrijven en instellingen in de sector Diversiteit & Inclusie zult ontmoeten en directe gesprekken kunt aangaan.

Rolf Schrama

Als afsluiter van deze mooie avond hebben we een zeer inspirerende keynotespreker: Rolf Schrama. Het verhaal van Paralympisch zeiler Rolf Schrama (1,25m) is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over thema’s als Mindset, Bepaal je eigen succes, D&I (diversiteit & inclusie). Omgaan met veranderingen, De kracht van de kleine stapjes en Denken in mogelijkheden.

Natuurlijk staat het hele event in het teken van Diversiteit & Inclusie en dus ook van beleving. Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om blind te zijn en zoek zo je weg door het Horizon College.

 

Vergelijkbare berichten