Verhelderend en innovatief: een terugblik op het werkgeversevent

In het sfeervolle Theater De Vest te Alkmaar vond op 4 maart het werkgeversevent plaats: een inspirerende middag vol kennis en netwerkmogelijkheden. Innovatie, inclusiviteit en inspiratie kwamen samen in een gevarieerd programma, waarbij drie sprekers het publiek meenamen in de toekomst van werk. Diverse werkgevers en professionals uit verschillende sectoren kwamen samen om te leren, te netwerken en gezamenlijk vooruit te kijken.

Inspirerende visies op het podium

Na de opening door dagvoorzitter Jomark Kool nam trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de aanwezigen mee op een reis naar de toekomst van werk, waarbij hij de impact van technologische innovaties én uitdagingen op de arbeidsmarkt verkende.

Daarna kozen de aanwezigen tussen twee deelsessies. Arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse deelde zijn expertise door de huidige trends in de arbeidsmarkt te ontrafelen. Hij bood praktische adviezen die werkgevers kunnen toepassen om flexibel en veerkrachtig te blijven in het licht van voortdurende veranderingen. Nik van Hoogstraten, ambassadeur van diversiteit en inclusie, bracht een krachtig persoonlijk verhaal over de waarde van een inclusieve werkcultuur. Hij gaf het publiek een beleving mee over hoe het is om te leven met een beperking, en hoe dit ook juist een kracht kan zijn.

Het begin van nieuwe samenwerkingen

Na de reeks inspirerende presentaties volgde een netwerkborrel, waar de aanwezigen de kans kregen om in een ontspannen sfeer verder te praten en elkaar te ontmoeten. Er werden waardevolle connecties gemaakt en ideeën uitgewisseld.

Benieuwd hoe de dag eruit zag? Bekijk de aftermovie!

Dank aan alle aanwezige werkgevers voor hun enthousiasme en open blik! Was je aanwezig op het werkgeversevent, en wil je verder praten over de inzichten die je hebt opgedaan? Of was je niet aanwezig, maar ben je wel geïnspireerd geraakt? Neem dan gerust contact op. We denken graag met je mee!

Vergelijkbare berichten