We blikken terug op mooie ontmoetingen tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2024

16 t/m 24 maart openden lokale bedrijven hun deuren voor een bijzonder evenement: de Kom Binnen Bij Bedrijven dagen. Deze open bedrijvenweek, mede georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN), liet inwoners kennismaken met de werkgevers in Noord-Holland Noord. Om zo werkzoekenden een kans te bieden. Ook om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden en buren met trots het bedrijf te laten zien.

Het doel van deze dagen was helder: een platform bieden voor directe en waardevolle ontmoetingen. En wat een succes was het! Maar liefst 357 bedrijven uit sectoren als technologie, zorg, onderwijs, en productie, deden mee. Hierdoor kregen werkzoekenden en geïnteresseerden de kans om verschillende carrièremogelijkheden te verkennen.

Deze editie bracht 12.500 bezoekers op de been. Zij waardeerden het evenement met een 8,2. Een prachtig cijfer!

Hoe is het om hier te werken?

Het meest unieke aan deze dagen? De kans voor iedereen die interesse heeft om letterlijk een kijkje achter de schermen te nemen. Ze konden de sfeer proeven, de werkplek ervaren, en zich een beeld vormen van hoe het zou zijn om deel uit te maken van deze bedrijven. Het directe contact met potentiële collega’s en leidinggevenden gaf een echt beeld van de bedrijfscultuur.

Achter de schermen bij lokale bedrijven

Voor veel deelnemers leidden deze dagen niet alleen tot waardevolle nieuwe contacten, maar zelfs tot concrete baanaanbiedingen. Aan de andere kant konden bedrijven hun team versterken met gemotiveerde lokale talenten. Een win-win voor iedereen!

Van ontmoeting naar werk: direct resultaat

Nu we terugkijken op deze succesvolle editie, kijken we ook al uit naar de volgende Kom Binnen Bij Bedrijven dagen. We nodigen zowel werkgevers als geïnteresseerden uit om de banden die zijn gesmeed te blijven verkennen en te versterken. Bij WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord zetten we ons onverminderd in om deze waardevolle ontmoetingen te faciliteren, en om zo samen te werken aan een toekomst waarin iedereen zijn plek vindt op de arbeidsmarkt.

Samen maken we impact. Op naar de volgende editie!

Vergelijkbare berichten